Categorieën
Cases

Nierstichting – Goed of zout

Nierstichting – Goed of zout
Opdrachtgever : Cliff voor de Nierstichting
Datum : April 2022
Fotografie : De Foodfotograaf
Styling : De Foodfotograaf

Ontzettend veel alledaagse producten bevatten stiekem heel veel zout, maar lang niet iedereen is zich daar bewust van. Maar al dat zout, dat is natuurlijk niet goed voor je gezondheid en zeker niet voor je nieren. De Nierstichting startte daarom een campagne om mensen meer te leren over koken met minder zout. Ambassadeur en tv-kok Sandra Ysbrandy kookte voor de Nierstichting drie heerlijke zoutarme recepten in een gezellige kookstudio in Bloemendaal. Hier werden kookfilmpjes van opgenomen en ik mocht Sandra fotograferen tijdens het koken. Ook mocht ik haar drie recepten stylen en fotograferen.

De foto’s zijn gebruikt op de website van de Nierstichting en in een online magazine vol zoutarme recepten. Nieuwsgierig naar het magazine? Je kunt ‘m hier vinden en downloaden: https://nierstichting.nl/zout/