Categorieën
Cases

E-book Op!

E-book Op!
Opdrachtgever : Jet van Nieuwkerk - Jet Producties
Datum : Mei 2022
Fotografie : De Foodfotograaf
Styling : De Foodfotograaf

Kleine kinderen kunnen lastige eters zijn en met een beetje pech hun ouders tot wanhoop drijven. Maar eigenlijk zou het elke avond toch gewoon een feestje moeten zijn aan tafel, dacht Jet van Nieuwkerk. Met lekkere, laagdrempelige recepten die moeiteloos in elk klein mondje verdwijnen. En ook belangrijk: niet al te ingewikkeld voor vermoeide ouders om te maken. Zo werd het idee voor Op! geboren, een E-book vol met toegankelijke en gezonde recepten voor de allerkleinsten.

Op Instagramstories zag ik Jet haar plannen voorbijkomen en ik werd er gelijk enthousiast van. Wat een leuk idee! Ik besloot haar een berichtje te sturen, want ik zag het helemaal zitten om de fotografie en styling voor dit heerlijke project op me te nemen. Jet zei ja en dus reed ik niet lang daarna met een auto vol kleurrijke props naar Amsterdam. En een kleurrijk feestje werd het! Een hele leuke opdracht om te mogen uitvoeren.

Ben je enthousiast geworden en loop je ook met toffe ideeën rond? Ik denk graag met je mee op het gebied van beeld. Neem gerust contact met me op om jouw plannen te bespreken.