Categorieën
Cases

Hocras

Hocras
Opdrachtgever : Hocras
Datum : Februari 2023
Fotografie : De Foodfotogaaf
Styling : De Foodfotograaf

Horecagroothandel Hocras uit Almere kan zo’n beetje alles leveren wat je maar nodig hebt als je een restaurant, café of hotel bestiert. Prachtige glazen, de wereld aan servies, kookgerei en natuurlijk ontelbaar veel versproducten. De foto’s op de website die hun assortiment vertegenwoordigen vonden ze zelf een beetje gedateerd en daarom wilden ze graag zeven nieuwe foto’s in de thema’s vis, vlees, algemeen, wijn, bier, non-food en groente en fruit. Een leuke én lekkere klus!

Op het hoofdkantoor in Almere bespraken we de wensen en later wisselden we verschillende moodboards uit. Toen de look en feel eenmaal vast stond was het tijd voor het echte werk.

Kratten vol met heerlijk eten kwamen mijn kant op. Kakelverse vis, robuuste stukken vlees, allerlei exotisch fruit, prachtige groentes: het was een waar feest.

Een erg leuke opdracht, het was gewoon spelen met eten van hoge kwaliteit. Vooral de foto’s met groente en fruit vond ik heerlijk om te schieten. Wat een mooie producten. Een opdracht waar ik met veel plezier aan gewerkt heb.

Enthousiast geworden en benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact met me op.