About me

Mooie beelden creëren en creatief bezig zijn: ik doe niets liever dan dat. Ik ben in 2016 begonnen met foodfotografie en ben nooit meer gestopt. Ik besloot van mijn passie mijn werk te maken en ga sindsdien als bevlogen foodfotograaf en foodstylist door het leven.

Ik wil een hap! Ik wil aanschuiven aan die tafel! Dat zijn de gedachtes waar ik naar streef bij het creëren van mijn foodfoto’s.

Als je met mij samenwerkt haal je veel expertise in huis: ik ben een foodfotograaf, foodstyliste en receptenmaker in één. Wil je me graag voor één van deze zaken inhuren? Dat kan natuurlijk ook.

Gezien mijn journalistieke achtergrond kan ik complete culinaire producties aanleveren die zo te plaatsen zijn in een tijdschrift of bijvoorbeeld op de website van een foodmerk. Tekst, receptuur en beeld, ik verzorg het van A tot Z.

Mijn stijl is heel breed. Ik houd van kleurrijke foto’s, maar ben ook dol op ‘dark and moody’ beelden. Liever lichte foodfoto’s of minimalistisch? Ik heb ontzettend veel props en backdrops in mijn bezit en welke stijl je ook voor ogen hebt: ik kan ermee aan de slag. Nieuwsgierig naar mijn recente opdrachten? Neem dan vooral hier even een kijkje.

Als professioneel foodfotograaf vind ik het leuk om mijn kennis te delen. Wil je meer leren over foodfotografie? Ik bied verschillende coachingspakketen aan en help je graag op weg.

Wil je meer weten over mij en mijn werk als foodfotograaf en foodstylist? Neem gerust vrijblijvend contact met me op.

Een aantal van mijn opdrachtgevers